Jong Nederland Maasbree

Junioren

De Juniorengroepen zijn de middelste leeftijdsgroepen binnen onze club. De groepen vanaf basisschool groep 7 tot en met de brugklas vallen bij Jong Nederland Maasbree onder de Junioren. Spannende speur- of smokkeltochten ondernemen, ingenieuze knutselwerken maken en bij de Junioren gaan we echt aan de slag met het buitenleven. Niet alleen kamperen in een tent, maar ook primitief op open vuur koken en op zoek naar dingen in de natuur.

De meeste Junioren kennen Jong Nederland Maasbree al heel goed en weten precies wat we allemaal ondernemen. Daarom dagen we de Junioren extra uit. Sport en spel vinden we bij deze groepen extra belangrijk; samenwerken in een team en met de hele groep een goede prestatie neerzetten.

De Juniorengroepen hebben een eigen leeftijdscoördinator. Heb je vragen over een groep die onder de junioren valt, neem dan contact op met:

Ilse Grutters

Junioren coördinator

Weej don'ut

Basisschool groep 7 / 8 (10 / 11 / 12 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op woensdag van 18:30 tot 20:00.

Ilse - Maud - Nikki - Noor

Leiding Weej don'ut

Rebels

Eerste klas middelbare school (12 / 13 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op donderdag van 19:00 tot 20:30:

Hallo! Wij zijn de groep Rebels en hebben op donderdagavond altijd de meest leuke spellen. Maar waarom de naam Rebels vraag je je nu af. Wij zijn meestal zo enthousiast, dat we niet zo goed opletten naar wat de leiding zegt. Op die momenten vind de leiding ons echt rebels. Als je een keer komt kijken, kun je zien dat we meer bezig zijn met spelen dan luisteren naar de leiding. We doen allemaal super leuke spelletjes, zoals: trefbal, levend stratego, speurtochten lopen, tjoekbal en raketten knutselen. Ook gaan we samen met de leiding 2 keer per jaar op weekend en samen met heel Jong Nederland Maasbree een week op kamp in de zomervakantie. Tijdens kamp slapen we in tenten en sjorren we onze eigen tafel met banken.

En dat is nog niet alles! Ieder jaar hebben we verschillende activiteiten vanuit Jong Nederland Limburg, zoals de Night of action waar we naar de portal zijn geweest. Ook gaan we naar de Kidsparty, Outdoordagen en nog veel meer leuke activiteiten. Lijkt het jouw leuk om in de bossen hutten te bouwen, met een kompas speurtochten te lopen, te knutselen en de meest gekste/ leukste spellen te doen. Kom snel een keer kijken op donderdagavond!

Groetjes Rebels

Damian - Maud - Mike - Tim - Tren

Leiding Rebels