Jong Nederland Maasbree

Junioren

De Juniorengroepen zijn de middelste leeftijdsgroepen binnen onze club. De groepen vanaf basisschool groep 7 tot en met de brugklas vallen bij Jong Nederland Maasbree onder de Junioren. Spannende speur- of smokkeltochten ondernemen, ingenieuze knutselwerken maken en bij de Junioren gaan we echt aan de slag met het buitenleven. Niet alleen kamperen in een tent, maar ook primitief op open vuur koken en op zoek naar dingen in de natuur.

De meeste Junioren kennen Jong Nederland Maasbree al heel goed en weten precies wat we allemaal ondernemen. Daarom dagen we de Junioren extra uit. Sport en spel vinden we bij deze groepen extra belangrijk; samenwerken in een team en met de hele groep een goede prestatie neerzetten.

De Juniorengroepen hebben een eigen leeftijdscoördinator. Heb je vragen over een groep die onder de junioren valt, neem dan contact op met:

Maud van der Ven

Junioren coördinator

Chaos

Basisschool groep 7 (10/11 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op dinsdag van 18:30 tot 20:00:

De groep Chaos is begonnen in het jaar 2017. De groep bestaat uit 17 leden waarvan 8 meiden en 9 jongens.

De naam “Chaos” is ontstaan naar aanleiding van een bedrukking op een shirt van een van de leden van de groep.

De groep wordt begeleid door de volgende leiding die allemaal afkomstig zijn uit Maasbree en zelf ook allemaal lid zijn geweest:
Daniëlle: 26 jaar, Kristie: 25 jaar, Lars: 19 jaar en Amy: 27 jaar.

Leiding Chaos

Gaas d'r op

Basisschool groep 8 (11/12 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op maandag van 19:00 tot 20:30:

Wij zijn Gaas d’r Op! We zijn een sportieve groep vol vrolijke kinderen. Kletsen kunnen we als de beste, soms iets te goed. We bouwen iglo’s, bruggen en huizen van suiker. Schieten elkaar lek met laserstralen, maken torens van stokken en bouwen de beste hutten. We zijn echte detectives en lossen alle cold cases op. We houden van smikkelen, liefst onze zelf-aangebrande calzone pizza’s. Wij klimmen op alles dat los of vast zit, want stilzitten kunnen we niet. Pijl en boog schieten valt net niet onder onze kwaliteiten. Maar we zijn super gezellig en hebben er elke maandag weer zin in!

Onze fantastische leiding doet elke week weer hun best om een leuk programma in elkaar te zetten. Guus maakt de mooiste, stevigste kampementen en houdt het hoofd koel. Bij Ilse kun je met alle vragen en problemen terecht. Sitske moet nog leren nee zeggen, maar ondanks dat heeft ze het erg naar haar zin.

Groetjes Gaas d’r Op

Leiding Gaas d'r op

Toei

Eerste klas middelbare school (12/13 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op maandag van 20:00 tot 21:30:

Leiding Toei