Jong Nederland Maasbree

Sponsor worden van Jong Nederland Maasbree?
Dat kan. Heel graag zelfs!

Iedereen is gelijk

Jong Nederland Maasbree heeft een duurzaam sponsorbeleid waarin iedereen gelijk is. Wij hanteren geen gouden, bronzen of zilveren sponsoren. Bij ons krijgen de bedrijven, groot of klein, allemaal dezelfde reclame-uitingen. We zorgen dat onze advertenties telkens opnieuw gehutst worden. Niemand staat bovenaan. Niemand heeft een grotere advertentie. Iedereen is gelijk.

Duurzaam

Om te voorkomen dat elk jaar opnieuw de bedrijven bezocht moeten worden, hebben we gekozen voor een duurzame sponsorwerving. De sponsoring wordt aangegaan met een vastgestelde looptijd middels een duidelijk contract voor een, met de sponsor overeengekomen, bedrag per jaar.

Als tegenprestatie bieden wij onze sponsoren:

  • Een full color reclamebord op de gevel van de Blokhut in Maasbree.
  • Een full color reclamebord op de muur in het Juniorenlokaal.
  • De bedrijfsnaam met advertentie in alle schriftelijke uitgaven, in de vorm van een nieuwsbrief, programmaboekje, zomerkampgids en in de huurcontracten van de Blokhut.
  • Een vermelding op onze website met een directe link naar de website van het bedrijf.

Het maken van de bebording gebeurt in overleg met het bedrijf en worden door Jong Nederland Maasbree zelf besteld en betaald.

Sponsor worden

Wilt u als bedrijf of instelling Jong Nederland Maasbree sponsoren? Bekijk ons sponsorcontract en neem contact op met onze contactpersoon relatiebeheer:

Marnick Vullers

Relatiebeheer

Wij zorgen dat uw sponsorwensen, binnen de gestelde afspraken, gerealiseerd worden.