Jong Nederland Maasbree

De Blokhut aan natuurgebied de Breukerheide

Jong Nederland Maasbree maakt gebruik van haar eigen gebouw genaamd “De Blokhut”. Dit gebouw ligt op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Maasbree; aan de rand van een groot bos en speelgebied “De Breukerheide”. Bij het gebouw behoort een kampeerterrein en een sportveld van maar liefst een hectare. Tevens is er een mogelijkheid tot het maken van een kampvuur. Verder is de Blokhut uitgerust met glasvezel en kan er gebruik gemaakt worden van een sterk wifi-netwerk.

Het gebouw zelf bestaat uit een: Stafruimte, Keuken, Seniorenlokaal, Bestuurskamer, Fourageruimte, Groepsbergingen, twee zalen (Junioren- en Maxiorenlokaal) waarvan een met opslaande deuren naar een groot terras met kampvuur / theaterkuil en het sportveld. Verder een ruime dames- en herentoilet met douches en een geheel aangepast mindervalide toilet met douche. De Blokhut is geschikt om in te overnachten en voldoet aan de eisen die daar door de overheid aan zijn gesteld.

Onze Blokhut is in het bezit van het “Internationaal Toegankelijkheid Symbool” (ITS). Dit wil zeggen dat de Blokhut geheel rolstoelvriendelijk is.

In de schoolvakanties en in de weekenden kan de Blokhut gehuurd worden voor jeugd- en jongeren activiteiten, kampen, bivakken, cursussen en andere bijeenkomsten.

Zie onderstaande dronebeelden voor een impressie:

Interactieve plattegrond

Hier vind je een interactieve plattegrond van de Blokhut van Jong Nederland Maasbree. Klik op een ruimte of een gebied buiten de Blokhut om een korte beschrijving en enkele foto’s van deze te bekijken.

De ruimtes van de Blokhut hebben ieder een kleur:

  • Blauw: Wordt verhuurd.
  • Geel: Wordt niet verhuurd.
  • Blauw / Geel: Wordt in overleg verhuurd.

Verhuurinformatie

De Blokhut is te huur voor jeugd- en jongeren activiteiten, kampen, bivakken, cursussen en andere bijeenkomsten. We verhuren ons gebouw niet voor familiefeesten e.d.

Naast de Blokhut verhuren wij ook bepaalde materialen / services voor gebruik in de Blokhut. Klik hier voor meer info.

Het omliggend spel- / sportveld en speel- / kampeerbos vallen ook binnen de verhuur van De Blokhut.

Natuurbrandrisico

Verhuurprijzen

De volgende prijzen zijn exclusief de bijkomende kosten voor bijvoorbeeld gas, water, elektra en afvalverwerking (zie hiervoor huurvoorwaarden):

Tot 30 personen

4,50/p.p.p.n.
  • € 135,- minimum

Vanaf 30 personen

4,00/p.p.p.n.
  • € 135,- minimum

Vanaf 50 personen

3,50/p.p.p.n.
  • € 135,- minimum

Voor verhuur van de Blokhut in combinatie met het kampterrein “aan de Kerkdijk” worden aparte prijsafspraken gemaakt.

Huurvoorwaarden

Verhuurkalender

Hieronder kun je de beschikbare verhuurdata bekijken:

Interesse?

Zijn de datums die je voor ogen hebt nog beschikbaar en heb je interesse om De Blokhut en/of het Kampterrein te huren, vul dan ons contactformulier in! De verhuurder neemt dan z.s.m. contact met je op.

Informatie

Voor extra informatie en/of vragen kun je contact opnemen met:

John Grutters

Verhuurder / Beheerder

Locatie

Jong Nederland Maasbree – De Blokhut
Breestraat 11
5993 BH Maasbree

N51° 20.785′ E006° 03.515′