Jong Nederland Maasbree

Maxioren

Maxioren is de naam van een van de drie leeftijdscategorieën binnen Jong Nederland Maasbree. De Maxiorengroepen zijn de jongste groepen binnen onze club. Vanaf groep 4 van de basisschool kunnen kinderen zich aansluiten bij de “Aspiranten”. Het eerste jaar hebben de groepen altijd de naam Aspiranten en krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om Jong Nederland Maasbree te ontdekken. In het tweede jaar bij Jong Nederland Maasbree noemen we de groepen nog altijd Maxioren, maar dan kan de groep samen met de leiding een eigen naam voor de groep verzinnen. Zo komt de naam Aspiranten weer vrij voor een nieuwe groep!

Bij de Maxiorengroepen besteden we extra veel aandacht aan de beleving van de activiteiten. De aankleding en presentatie zorgen ervoor dat de maxioren zich helemaal in de thema’s storten. Daarnaast is de leiding bij deze groepen niet enkel leiding, maar ook een helpende hand om met sporten net iets verder te komen, een spel toch opgelost te krijgen of een knutselopdracht te laten lukken.

De Maxiorengroepen hebben een eigen leeftijdscoördinator. Heb je vragen over een groep die onder de Maxioren valt, neem dan contact op met:

Bobby Trepels

Maxioren coördinator

Aspiranten

Basisschool groep 4 (7 / 8 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op maandag van 18:30 tot 19:30:

Zit jij in basisschool groep 4, woon je in Maasbree en houd je van leuke en toffe dingen doen? Dan hebben we leuk nieuws! Jong Nederland start vanaf september 2021 een nieuwe groep voor alle kinderen van de leeftijd uit basisschool groep 4. Maar wat doen we dan precies bij JongNL? Nou, héél veel verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld trefbal, hutten bouwen, quizzen, koekjes bakken, raketten knutselen of marshmallows roosteren bij het kampvuur. Ook is er wel eens een excursie en gaan we ieder jaar op kamp (waarbij je in een tent mag slapen).

Lijkt het je leuk om een kijkje te komen nemen, dan ben je vanaf maandag 13 september iedere maandag welkom bij de Blokhut in Maasbree (Breestraat 11). De bijeenkomst zal van 18.30 tot 19.30 duren. En we beloven dat de leiding een leuk programma heeft bedacht om samen met andere kinderen te doen deze avond. Tot dan! Groetjes Josje, Shawney en Guus!

Leiding Aspiranten

Wheelies

Basisschool groep 5 (8 / 9 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op woensdag van 18:30 tot 20:00.

Leiding Wheelies