Jong Nederland Maasbree

Maxioren

Maxioren is de naam van een van de drie leeftijdscategorieën binnen Jong Nederland Maasbree. De Maxiorengroepen zijn de jongste groepen binnen onze club. Vanaf groep 4 van de basisschool kunnen kinderen zich aansluiten bij de “Aspiranten”. Het eerste jaar hebben de groepen altijd de naam Aspiranten en krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om Jong Nederland Maasbree te ontdekken. In het tweede jaar bij Jong Nederland Maasbree noemen we de groepen nog altijd Maxioren, maar dan kan de groep samen met de leiding een eigen naam voor de groep verzinnen. Zo komt de naam Aspiranten weer vrij voor een nieuwe groep!

Bij de Maxiorengroepen besteden we extra veel aandacht aan de beleving van de activiteiten. De aankleding en presentatie zorgen ervoor dat de maxioren zich helemaal in de thema’s storten. Daarnaast is de leiding bij deze groepen niet enkel leiding, maar ook een helpende hand om met sporten net iets verder te komen, een spel toch opgelost te krijgen of een knutselopdracht te laten lukken.

De Maxiorengroepen hebben een eigen leeftijdscoördinator. Heb je vragen over een groep die onder de Maxioren valt, neem dan contact op met:

Roanne Duarte

Maxioren coördinator

Aspiranten

Basisschool groep 4 (7 / 8 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op donderdag van 18:30 tot 19:30.

Damian - Iris - Tren

Leiding Aspiranten

Dèt Zûks

Basisschool groep 5 (8 / 9 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op dinsdag van 18:30 tot 20:00.

Jans - Roanne - Sarah

Leiding Dèt Zûks

Lekker Belangrijk

Basisschool groep 6 (9 / 10 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op maandag van 18:30 tot 20:00.

Daan - Josje - Lars - Marnick

Leiding Lekker Belangrijk