Jong Nederland Maasbree

Senioren

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de Seniorengroepen onze oudste groepen. Vanaf de 2e klas op de middelbare school vallen de groepen onder de Senioren. De leden blijven doorgaans lid tot het grootste gedeelte van de groep 18 jaar is. Over het algemeen zijn dit hechte groepen en ze bestaan uit “Jong Nederland enthousiastelingen”. In het laatste jaar dat de groepen bestaan kunnen de leden al stage lopen als leiding. Veel oud-leden zijn al doorgegroeid tot leiding en beleven op deze manier nog altijd veel plezier bij Jong Nederland.

Aangezien de Senioren hechte groepen zijn, die al van alles hebben meegemaakt bij Jong Nederland Maasbree, ondernemen zij de meest uitdagende activiteiten. De programma’s bestaan uit ideeën van leden en leiding samen. De leiding zorgt ervoor dat de leden op een verantwoorde en veilige manier allerlei ruige activiteiten kan ondernemen. Enkele voorbeelden zijn hikes en survivals. Naast deze intensieve activiteiten zijn er ook gezellige avonden zoals de zogenaamde “knabbel en babbel” waarbij er gezellig wordt gekletst.

De Seniorengroepen hebben een eigen leeftijdscoördinator. Heb je vragen over een groep die onder de Senioren valt, neem dan contact op met:

Dennis Hermans

Senioren coördinator

Chaos

Tweede klas middelbare school (13 / 14 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op dinsdag van 19:00 tot 20:30:

De groep Chaos is begonnen in het jaar 2017. De naam “Chaos” is ontstaan naar aanleiding van een bedrukking op een shirt van een van de leden van de groep.

Hans - Lars

Leiding Chaos

Gaas d'r op

Derde klas middelbare school (14 / 15 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op maandag van 19:00 tot 20:30:

Wij zijn Gaas d’r Op! We zijn een sportieve groep vol vrolijke kinderen. Kletsen kunnen we als de beste… Soms iets te goed. We bouwen iglo’s, bruggen en huizen van suiker. Schieten elkaar lek met laserstralen, maken torens van stokken en bouwen de beste hutten. We zijn echte detectives en lossen alle cold cases op. We houden van smikkelen, liefst onze zelf-aangebrande calzone pizza’s. Wij klimmen op alles dat los of vast zit, want stilzitten kunnen we niet. Pijl en boog schieten valt net niet onder onze kwaliteiten, maar we zijn super gezellig en hebben er elke maandag weer zin in!

Groetjes Gaas d’r Op

Chantal - Dennis

Leiding Gaas d'r op

Toei

Vierde klas middelbare school (15 / 16 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op maandag van 19:00 tot 20:30.

Martijn - Mike

Leiding Toei