Jong Nederland Maasbree

Senioren

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de Seniorengroepen onze oudste groepen. Vanaf de 2e klas op de middelbare school vallen de groepen onder de Senioren. De leden blijven doorgaans lid tot het grootste gedeelte van de groep 18 jaar is. Over het algemeen zijn dit hechte groepen en ze bestaan uit “Jong Nederland enthousiastelingen”. In het laatste jaar dat de groepen bestaan kunnen de leden al stage lopen als leiding. Veel oud-leden zijn al doorgegroeid tot leiding en beleven op deze manier nog altijd veel plezier bij Jong Nederland.

Aangezien de Senioren hechte groepen zijn, die al van alles hebben meegemaakt bij Jong Nederland Maasbree, ondernemen zij de meest uitdagende activiteiten. De programma’s bestaan uit ideeën van leden en leiding samen. De leiding zorgt ervoor dat de leden op een verantwoorde en veilige manier allerlei ruige activiteiten kan ondernemen. Enkele voorbeelden zijn hikes en survivals. Naast deze intensieve activiteiten zijn er ook gezellige avonden zoals de zogenaamde “knabbel en babbel” waarbij er gezellig wordt gekletst.

De Seniorengroepen hebben een eigen leeftijdscoördinator. Heb je vragen over een groep die onder de Senioren valt, neem dan contact op met:

Hans Teeuwen

Senioren coördinator

Rebels

Tweeede klas middelbare school (13 / 14 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op donderdag van 19:00 tot 20:30.

Guus - Maud

Leiding Rebels

Chaos

Derde klas middelbare school (14 / 15 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op dinsdag van 19:00 tot 20:30.

Bart - Lars

Leiding Chaos

Toei

16-plussers (16 / 17 jaar) — Wekelijkse groepsbijeenkomst op maandag van 19:00 tot 20:30.

Amy - Mike

Leiding Toei