Jong Nederland Maasbree

Kampterrein "aan de Kerkdijk"

Jong Nederland Maasbree heeft ook een eigen kampterrein in haar bezit. Op dit 1½ hectare groot bosgebied kan gekampeerd worden met tenten of eigen gemaakte onderkomens. Het terrein is voor een gedeelte omheind en heeft een eigen toegangspoort. Tijdens het kamperen wordt er op het terrein een toiletwagen geplaats met twee toiletten. Aan deze wagen zit een wasbak en de mogelijkheid om jerrycans te vullen. Ook is er een technische ruimte waaruit elektriciteit en water uitgerold kan worden. Het terrein bezit dus drinkwater, elektriciteit, een rioolaansluiting en beschikt over een wifi netwerk. De kampvuurplaats is verhard evenals de plek waar de toiletwagen komt te staan. Er is ook ruimte voor het afzetten van een container.

Het kampterrein ligt precies achter de Blokhut. Doch ver genoeg weg hiervan zodat je tijdens het kamperen geen hinder van elkaar ondervind. Het is ook mogelijk, voor grote groepen, om zowel de Blokhut als het kampterrein te huren.

Kampterrein “aan de Kerkdijk” ligt in natuurgebied de Breukerheide. De Breukerheide is van oorsprong een stuifzand gebied waarop in begin 20ste eeuw voornamelijk dennenbomen zijn geplant. Deze bomen werden gebruikt als stuthout voor de kolenmijnen in Zuid- en Midden-Limburg. De grove den (grenenhout) had als voordeel dat het eerst een krakend en knarsend geluid maakte alvorens het brak. Langzaam maar zeker gaat de grove den plaats maken voor de oorspronkelijke Noord-Limburgse flora.

Zie onderstaande beelden voor een impressie:

Verhuurinformatie

Kampterrein “aan de Kerkdijk” is te huur als kampterrein voor Jong Nederland, scouting en alle zusterorganisatie in het buitenland. Ook clubs die volgens deze doelstelling, met respect voor natuur en omgeving op kamp gaan, kunnen op dit terrein terecht. Het kampterrein is te gebruiken van mei t/m oktober.

Natuurbrandrisico

Toiletwagen

Bij het huren van het kampterrein krijg je een toiletwagen. Een beknopt overzicht van deze toiletwagen en de andere aanwezige faciliteiten vind je terug in deze flyer.

Verhuurprijzen

De volgende prijzen zijn inclusief de gebruikerskosten (water, stroom, wifi en toiletwagen), echter exclusief afvalverwerking:

Tot 25 personen

3,00/p.p.p.n.
  • € 75,- minimum

Vanaf 25 personen

2,50/p.p.p.n.
  • € 75,- minimum

Vanaf 50 personen

1,70/p.p.p.n.
  • € 75,- minimum

Voor verhuur van het kampterrein “aan de Kerkdijk” in combinatie met de Blokhut worden aparte prijsafspraken gemaakt.

Huurvoorwaarden

Verhuurkalender

Hieronder kun je de beschikbare verhuurdata bekijken:

Interesse?

Zijn de datums die je voor ogen hebt nog beschikbaar en heb je interesse om het Kampterrein en/of De Blokhut te huren, vul dan ons contactformulier in! De verhuurder neemt dan z.s.m. contact met je op.

Informatie

Voor extra informatie en/of vragen kun je contact opnemen met:

John Grutters

Verhuurder / Beheerder

Locatie

Jong Nederland Maasbree – Kampterrein
Kerkdijk 5
5993 PP Maasbree

N51° 20.820′ E006° 03.685′