Jong Nederland Maasbree

Opgave zomerkamp 2024

Reguliere opgave was mogelijk t/m 2 juni. Je kunt je nu nog tijdelijk opgeven. Vanwege de extra organisatie bij late opgave wordt er een toeslag van € 5,- gehanteerd. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met onze kampleider.

Martijn Jacobs

Kampleider

  Persoonsgegevens

  Voornaam

  Tussenvoegsel

  Achternaam

  Geslacht
  ManVrouwAnders

  Geboortedatum

  Groepsnaam

  Adresgegevens

  Adres (straat + huisnummer)

  Postcode

  Woonplaats

  Contactgegevens

  E-mailadres

  Primair telefoonnummer

  Telefoonnummer is van

  Namelijk

  Tweede telefoonnummer

  Telefoonnummer is van

  Namelijk

  Noodcontact (ICE)

  Primair telefoonnummer

  Telefoonnummer is van

  Namelijk

  Extra gegevens

  Heb je een zwemdiploma?
  JaNee

  Heb je allergieën/diëten waarmee de kookstaf rekening moet houden?
  JaNee

  Welke?

  Gebruik je medicijnen?
  JaNee

  Welke? En draag je hier zelf zorg voor of moet de kampstaf dit doen?

  Verzekeringen

  Naam zorgverzekeraar

  Polisnummer
  Indien je geen polisnummer kunt vinden; bij een zorgverzekering is het relatienummer vaak het polisnummer.

  Heb je een doorlopende reisverzekering?
  JaNee

  Wil je dat wij een tijdelijke reisverzekering afsluiten? (kosten: € 10,-)
  JaNee

  Betaling

  De kosten voor deelname aan het zomerkamp bedragen € 109,- per persoon. Voor de leden van de groepen Aspiranten en Dèt Zûks: € 93,50.
  Indien je, je (uw zoon/dochter) tijdens het kamp op een dusdanige manier misdraagt, of je doet afbreuk aan leiding of andere leden, heeft de kampleiding/bestuur bepaald om op onze kosten en onder onze begeleiding, je naar huis te sturen, voordat het kamp ten einde is. Dit echter zonder terugbetaling van het kampgeld.

  Betaling is alleen mogelijk via iDeal. Je wordt automatisch doorgestuurd naar onze betalingsproviuder wanneer je dit formulier verstuurt.

  Totaalbedrag (€)

  Toestemming verwerking persoonsgegevens

  Om deel te kunnen nemen moet je Jong Nederland Maasbree toestemming geven tot het verwerken van bovenstaande opgegeven (bijzondere-) persoonsgegevens. Voor de verwerking van sommige gegevens heb je al reeds toestemming gegeven door akkoord te gaan met de privacyverklaring bij je initiële opgave als lid. De gegevens worden gebruikt om het kamp zo goed mogelijk te laten verlopen. De gegevens worden enkel gedeeld met vrijwilligers van Jong Nederland Maasbree die deze informatie ook daadwerkelijk nodig hebben voor het correct uitvoeren van hun functie. Je hebt het recht deze toestemming in te trekken. De gegevens worden na afloop van het kamp vernietigd.

  Nachtwacht gezocht

  Onze leiding is tijdens het kamp de hele dag druk met de begeleiding van het programma en kinderen. Echter hebben wij ’s nachts altijd twee personen die opblijven om alles goed in de gaten te houden, de nachtwacht. Deze twee personen onttrekken we dan aan het leidingteam en gaan we de dag erna missen.

  Ook dit jaar hopen we dat er weer ouders zijn die nachtwacht willen komen draaien. We vragen aan jullie, ouders om eens na te denken om ons te helpen bij het invullen van de nachtdiensten. Deze dienst wordt gedraaid met twee personen en begint om 00:00 uur en eindigt om 06:00 uur. De taken zijn: met z’n tweeën regelmatig een rondje maken over het terrein. Kinderen begeleiden tot aan het toilet en vervolgens weer naar hun tent. En indien nodig (in opdracht) verstrekken van medicijnen. De eindverantwoordelijkheid blijft bij de kampleider, die de hele nacht bereikbaar is.

  Wij geven op dit opgaveformulier de mogelijkheid om je hiervoor op te geven. Je kunt kiezen uit één of misschien meerdere nachten. Eventuele voorkeuren graag onderaan in het opmerkingen veld achterlaten. Ter zijner tijd, ontvang je bericht van ons hoe we een en ander gepland hebben en met wie je de nachtdienst draait.

  Mijn ouder/verzorger meldt zich aan als nachtwacht
  JaNee

  Zaterdaghulp

  Omdat we dit jaar tot en met zaterdag op kamp gaan, en de leiding mee moet fietsen met de kinderen naar Maasbree, komen we op zaterdag handen te kort om alles op te ruimen. Hiervoor vragen we mensen om ons op zaterdag 10 augustus te helpen om de materialen mee op te ruimen op het kampterrein en in Maasbree. Hoe meer handen, hoe lichter en sneller het werk. Dus schroom niet, help mee!

  Mijn ouder/verzorger meldt zich aan als zaterdaghulp
  JaNee

  Opmerkingen

  Nog extra aan- of opmerkingen? (bellen met kampstaf mag ook)

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden gelden.