Jong Nederland Maasbree

Toestemming beeldmateriaal 16+

Ben je 16 jaar geworden? Dan heb je de mogelijkheid om je eerder gegeven toestemming (met toestemming ouders) in te trekken of juist zelf toestemming te geven.

Jong Nederland Maasbree wil mede met behulp van publiciteit van onze activiteiten, waar onze leden aan deelnemen, onze stichting blijven promoten. Dit doen we onder andere via sociale media, presentaties en folder en flyermateriaal. Ook onze sponsoren en fondsen die mede onze activiteiten mogelijk maken houden we regelmatig op de hoogte door middel van een nieuwsbrief. Het mooiste is om dit te doen door middel van foto en video materiaal. Deze opnames kunnen worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens een groepsbijeenkomst, kamp- of bivakactiviteiten en bovenplaatselijke activiteiten. Ook jij, kan op deze foto’s (en soms video’s) te zien zijn.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor mensen schade kunnen ondervinden. Toch vinden we het belangrijk om jouw en/of je ouders toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s waarin jij te zien bent. Het is goed mogelijk dat je dit niet wilt of mag. Daar houden wij dan rekening mee. Maar houd dan ook zelf gepaste afstand als je ziet dat er foto’s worden gemaakt.

    Volledige naam