Jong Nederland Maasbree

Archief

Op deze pagina geven we je graag inzicht in ons digitale archief. Verschillende uitgegeven bladen, zoals het Signaal en de jaarverslagen, zullen hier terug te vinden zijn. Wanneer je hieronder op een jaartal klikt, zul je de beschikbare documenten te zien krijgen van dat jaar. Op dit moment wordt er gewerkt om allerlei documenten te digitaliseren. Desondanks geven we je graag alvast een kijkje in de documenten van de recente jaren.

Het Signaal, de naam zegt het al. Jong Nederland Maasbree brengt deze nieuwsbrief ongeveer twee à drie keer per jaar uit. In deze nieuwsbrief geven we je graag inzicht in het laatste nieuws over Jong Nederland Maasbree. Korte stukjes over recente activiteiten, leuke puzzels en interviews met leden en vrijwilligers van Jong Nederland Maasbree.

Waar het Signaal inzicht geeft in verschillende zaken van de afgelopen periode, geven onze jaarverslagen, wat de naam al doet vermoeden, inzicht in de ontwikkelingen en resultaten van het complete jaar. Naast een terugblik op het afgelopen jaar, kijken we in deze verslagen ook vooruit naar de toekomst.

  April 2022
  Jaarverslag 2021

  Februari 2022
  Signaal #6

  September 2021
  Signaal #5

  Juni 2021
  Signaal #4

  April 2021
  Jaarverslag 2020

  September 2020
  Signaal #3

  Augustus 2020
  Signaal Extra

  April 2020
  Signaal #2

  Februari 2020
  Signaal #1