Jong Nederland Maasbree

De Leiding

Jong Nederland Maasbree heeft een leuke groep leiding die zich actief inzet voor onze leden. Elke week organiseren zij een groepsbijeenkomst. We streven erna dat de leiding meegroeit met de groepen. Hierdoor krijgen de groepen een hechte band met de leiding. Zelden komt het voor dat leiding de fout in gaat in een bepaalde leeftijdsgroep. Mocht dit echter voorkomen, dan wordt deze gewisseld.

Naast de wekelijkse groepsavonden van anderhalf uur, is de leiding actief in verschillende werkgroepen. Deze werkgroepen zijn verantwoordelijk voor de inhoud en uitvoering van diverse taken.

Om de kwaliteit van onze vrijwilligers te waarborgen, nemen zij regelmatig deel aan cursussen en trainingen met als doel de programma’s zo goed mogelijk af te stemmen. Alle leiders, leidsters en overige stafleden zijn voor aanvang van hun functie op de hoogte gebracht van het aanstellingsbeleid van stichting Jong Nederland Maasbree en hebben een gedragscode ondertekend. Ook hebben ze een verklaring omtrent gedrag (VOG) moeten afgeven. Deze wordt door Jong Nederland Maasbree gratis verstrekt.

De leiding, stafleden en het algemeen bestuur vormen samen de leidingraad. Deze komt minimaal 4 keer per jaar samen. In de leidingraad worden beslissingen genomen en gestemd over nieuwe bestuurleden.

Wat wij vragen

Enthousiasme, toewijding en een plezierige collega. Dat is het belangrijkste om binnen te komen. Maar natuurlijk zijn we ook een serieuze club. Allereerst vragen wij als je bereid bent om je in te zetten met een onvoorwaardelijke positieve achting (een ander het gevoel geven dat hij er mag zijn zoals hij is), naar onze leden en leiding ongeacht hun geaardheid, afkomst of geloofsovertuiging.

Wat hebben wij jou te bieden?

Buiten het plezier dat je bij Jong Nederland Maasbree beleefd, kun je ook jezelf ontwikkelen. Wij noemen dat “Groeien binnen Jong Nederland”. Er is een passend scholingsaanbod voor onze vrijwilligers; of je nu pas nét voor de groep staat, al jaren groep draait of een bestuursfunctie vervult. Je kunt altijd verder groeien en nog meer kennis opdoen. Wil je weten waar jij staat en welk cursusaanbod op jou van toepassing is? Bekijk het schema “Groeien in Jong Nederland” en bepaal jouw positie en bijbehorend stappenplan. In het stappenplan bepaal je zelf hoe je kunt groeien binnen onze club.

Wil jij ook ervaren hoe leuk het is om leiding te zijn bij Jong Nederland Maasbree? Neem dan contact met ons op via secretariaat.groepsbestuur@jongnederlandmaasbree.nl of vul onderstaand aanmeldformulier in!

De Staf

De staf van Jong Nederland Maasbree bestaat uit actieve mensen die, in hun taak die ze uitvoeren, nauw bij Jong Nederland Maasbree betrokken zijn. Deze bestaat uit:

  • Fouragemeesters
  • Kampstafleden
  • Kookstaf
  • Onderhoudsmensen

Alle stafleden die direct werken en in aanraking komen met leden van Jong Nederland Maasbree, zijn voor aanvang van hun functie op de hoogte gebracht van het aanstellingsbeleid van Jong Nederland Maasbree en hebben een gedragscode ondertekend. Ook hebben ze een verklaring omtrent gedrag (VOG) moeten afgeven. Deze wordt door Jong Nederland Maasbree gratis verstrekt.

Aanmeldformulier

Inschrijfdatum

Persoonsgegevens

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Geslacht

ManVrouwAnders

Namelijk

Kledingmaat

Geboortedatum

Geboorteland

Nationaliteit

Adresgegevens

Adres (straat + huisnummer)

Postcode

Woonplaats

Land

Adres is van

Namelijk

Tweede Adresgegevens

Adres (straat + huisnummer)

Postcode

Woonplaats

Land

Adres is van

Namelijk

E-mailgegevens

Primair e-mailadres

E-mailadres is van

Namelijk

Tweede e-mailadres

E-mailadres is van

Namelijk

Derde e-mailadres

E-mailadres is van

Namelijk

Telefoongegevens

Primair telefoonnummer

Telefoonnummer is van

Namelijk

Tweede telefoonnummer

Telefoonnummer is van

Namelijk

Derde telefoonnummer

Telefoonnummer is van

Namelijk

Zorgverzekering

Naam zorgverzekeraar

Polisnummer

Indien u geen polisnummer kunt vinden; bij een zorgverzekering is het relatienummer vaak het polisnummer.

Publicatie foto en video materiaal

Stichting Jong Nederland Maasbree wil mede met behulp van publiciteit van onze activiteiten, waar onze leden aan deelnemen, onze stichting blijven promoten. Dit doen we onder andere via sociale media, presentaties en folder en flyermateriaal. Ook onze sponsoren en fondsen die mede onze activiteiten mogelijk maken houden we regelmatig op de hoogte door middel van een nieuwsbrief. Het mooiste is om dit te doen door middel van foto en video materiaal. Deze opnames kunnen worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens een groepsbijeenkomst, kamp- of bivakactiviteiten en bovenplaatselijke activiteiten. Ook jij, kan op deze foto’s (en soms video’s) te zien zijn.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor mensen schade kunnen ondervinden. Toch vinden we het belangrijk om jouw en/of je ouders toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s waarin jij te zien bent. Het is goed mogelijk dat je dit niet wilt of mag. Daar houden wij dan rekening mee. Maar houd dan ook zelf gepaste afstand als je ziet dat er foto’s worden gemaakt.


Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden gelden.